Nyomda Szeged

Köszönjük a határidőre elkészített könyveket

Az elégedett ügyfelek visszajelzése mindig jólesik. Kedves Kati! Köszönjük a határidőre elkészített könyveket. Szépek lettek. Üdvözlettel: F.D.   Az én szempontomból nem tettem mást, mint szoktam, de igazából a szerző visszajelzése mutatta meg, hogy itt már valóban minden perc ki volt számolva. … Én nem ismerem Önt, de Lillától tudom, hogy bármikor szívesen foglalkozik a könyvek szerkesztésével, és… Tovább »

Zsebkönyv készítés lépésről lépésre

Mini könyvet vagy kis méretű könyvet ma már ritkán készítünk.  Ha egy-egy darabot szeretnénk ajándékba adni, akkor inkább a gyorsan-egyszerűen, sablonokkal elkészíthető fotókönyveket választjuk. Saját verseinket, novelláinkat, regényeinket, meséinket számítógépen tároljuk és maximum ebook formában mutatjuk meg másoknak. Nincs időnk leülni, végiglapozni egy könyvet, teljes szívvel-lélekkel csak az adott olvasmányra ráhangolódni. Már nem veszünk az… Tovább »

Mondd el 24 betűvel, hogy szereted

Házi feladat: alkoss a magyar ABC betűiből értelmes szövegeket, melyek 24 karakterből állnak. Írd be a kommentbe, kíváncsi vagyok rá, hogy Te mit üzennél a szeretteidnek. Miért kérem ezt tőled? Természetesen nem cél nélkül. Egyedi különleges ajándékot fogunk készíteni, szintén kis pénzből, de annál nagyobb ötletből. Hozzávalók: magyar ABC betűi, nyomtató (vagy www.katiotletek.hu), 24 minicsoki, áttetsző… Tovább »

Hú de ciki! Fényképes kulcstartó összeállítás nem túl logikusan

Fantasztikus ötlet volt, hogy az egyesület tagjainak a karácsonyi gálára saját névvel és egyesületi logóval ellátott kulcstartó készítünk. Sima ügynek indult. Kiscimkék megtervezve, jóváhagyva, kinyomtatva, méretre vágva. Már csak a plexi tartóba kellett beilleszteni a képet. Egyszerű, egy mozdulat, gondoltam én. Aztán jött a meglepetés, mivel a képet rögzítő plexi lap sehogy sem akart bepattanni… Tovább »

Tábori zászló készítés apró gyermekünknek avagy molino mindenekfölött

Mit tesz az az anya, akinek a gyermeke  épp egy messzi táborba készül és bizony saját zászlót kell vinnie magával? Elsősorban problémát old meg, ahogy minden szülő nap mint nap. Elkezd a neten bogarászni, ötleteket keres és ír néhány vállalkozónak/cégnek. Valahogy így került hozzám ez a munka is.   Hogyan lett az anyaötletből Katiötlet?  … Tovább »

A/5 határidőnapló készítést vállalsz?

Jó kérdés. Igenis meg nem is. Igen – de ehhez már augusztusban kellett volna jelezned az igényedet, mert akkor kellett a könyvtest gyártóknál lefoglalni a szükséges mennyiségeket. Nem – idén már csak B/5 napi beosztású egyedi határidőnaplókat kérhetsz. Itt tekintheted meg a határidőnapló mintáimat: http://katiotletek.hu/2014-es-egyedi-hataridonaplo-keszites... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!